Hi! Is English your prefered language? Of geef je de voorkeur aan Nederlands?

Officiële reviews

Wat mede-huurwoningzoekers zeggen over Rentbird

4,5
Gebaseerd op 149 reviews
Dave Van Brugge Trustpilot verified

Als je een goed, duidelijk zoekprofiel instelt op Rentbird krijg je veel aanbod, en kun je er makkelijk achter komen welke makelaars vaak nieuwe woningen online zetten. Zelf binnen een maand wat gevonden, zeker aan te raden. Ik zou beginnen met een kort abonnement en later eventueel verlengen.

Samen met mijn vriend was ik al een tijdje opzoek naar een woning. Uiteindelijk ingeschreven bij Rentbird en inderdaad binnen 3 maanden vond ik mijn perfecte woning! Super blij dat we dit gedaan hebben en zeker een aanrader!

Emma Kasteleijn Trustpilot verified

Het is een hele fijne manier om een nieuwe plek te vinden omdat je meteen als eerste kunt reageren. Je merkt wel echt dat dat het verschil maakt. Ik heb inmiddels mijn nieuwe kamer gevonden binnen ongeveer een maandje

Rentbird doet wat het moet doen! Op aanraden van vrienden heb ik begin januari een abonnement op Rentbird genomen om een huurwoning in Groningen te vinden. Ondanks de ontzettend overbelaste huizenmarkt is het binnen een maand gelukt. De notificaties krijg je via whatsapp en als je er actief op let heb je binnen 3 minuten een verzoek tot bezichtiging verstuurd. Zeer tevreden met hoe het werkt. Eenvoudig, maar doet precies wat het moet doen.

In deze huizenmarkt is rentbird echt de uitkomt om snel te kunnen reageren. Binnen 1 maand een huis gevonden, super!!!

Ingeschreven bij rentbird voor het vinden van een nieuwe woning samen met mijn vriendin. Voorheen moesten wij continue websites in de gaten houden wat naast een fulltime baan van >50 uur moeilijk ging. Dit hebben wij kunnen uitbesteden aan Rentbird en binnen een maand hebben wij een prachtige huurwoning gevonden. Specifiek werd nog benoemd bij de bezichtiging dat wij eruit sprongen omdat wij zo snel en enthousiast hadden gereageerd nadat de advertentie online komt. Het geld meer dan waard! Het heeft ons zoveel tijd en stress bespaard.

Hele fijne Website met een goed aanbod als je aangeeft wat je wilt. Je krijgt elke dag een update met woningen die eventueel bij je zouden passen. Een goede service.

Binnen twee weken een top woning gevonden via Rentbird. Fijn contact via whatsapp. Veel aanbod van gewenste huurwoningen (niet alleen van huurwoningen.nl en pararius).

Goede website maar helaas niets gevonden via dit kanaal

Goeie vind/zoek survive

Super website , en makkelijk te gebruiken. Aanbod is groot dus voor de gene die opzoek is naar een woning raad ik rentbird zeker aan !

Bij elke 'woonmatch' direct een mailtje. Ik heb mijn woning gekregen omdat ik snel reageerde, de bezichtiging zat binnen een paar uur vol.

Helemaal geweldige site je kan heel snel een huurhuis vinden zonder wachtrijen.

Rentbird heeft gedaan wat het heeft beloofd. Binnen een week heb ik via Rentbird een huis gevonden, waar ik nu met veel plezier woon.

Als je het mij vraagt perfect uitgewerkte site Waarom? Simpel weg vanaf de marketing af begint het al goed Het is perfect voor als je niet veel tijd hebt om zelf te zoeken naar woningen. En totaal niet duur als je het mij vraagt